Integritetspolicy

Vårt uttalande om “kakor” (“cookies”)

Senast uppdaterad: 2018-09-13.

Det här uttalandet förklarar hur och varför Stiftelsen Bladins skola (“Stiftelsen Bladins skola”, “oss”, “vår”, “vi”) använder “kakor” på http:bladins.se/ (“hemsida”) likväl som din rätt att övervaka vårt användande av dem.

Vad är “kakor”?

“Kakor” är små textfiler som lagras på användarens utrustning. De information som de innehåller medger för oss att göra vår sida personlig i linje med dina önskemål och att samla rapporteringsinformation.

Varför använder vi “kakor”?

En del kakor behövs av tekniska orsaker för att vår hemsida ska kunna fungera. Andra kakor spårar användarnas önskemål och val för att förbättra upplevelsen av vår hemsida och för analys. Detta innefattar:

  • att vi sparar ditt val av språk på hemsidan
  • att vi använder Google Analytics för att förstår hur vår hemsida används
  • att hantera dina kontaktuppgifter när du kontaktar oss.

Kan jag avvisa kakor?

Du har rätt att bestämma om du ska acceptera eller avvisa kakor. Du kan ställa in din webbläsare för att vägra ta emot kakor. Om du väljer att avvisa kakor så kan du fortfarande använda vår hemsida med en viss funktionalitet medan vissa delar kan vara begränsat tillgängliga.

Hur ofta kommer det här uttalandet att uppdateras?

Detta uttalande kan uppdateras från tid till annan för att återspegla förändringar i vår användning av kakor eller av rättsliga, operativa eller juridiska skäl. Besök därför regelbundet det här uttalandet om kakor för att hålla dig informerad om hur vi använder kakor och besläktad teknologi.

Längst upp i uttalande framgår när det senast uppdaterades.

Var kan jag hitta ytterligare information?

För ytterligare information, vänligen kontakta dataadmin@bladins.se .