Är du redo för nya utmaningar i karriären? Brinner du för varje elevs lärande och högkvalitativ utbildning? Är du positiv, lösningsfokuserad, prestigelös och ser möjligheter i samarbetet med andra? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig!

Till Bladins Gymnasium söker vi nu en legitimerad lärare i matematik i kombination med ytterligare ämne.
På Bladins ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut skickligaste lärarna. Därför ska alla våra lärare:

● Ha lärarlegitimation och vara behörig att undervisa i respektive ämne.
● Ta ansvar för, och ha insikt om, elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov genom att arbeta för att skapa tillgängliga och inkluderande lärmiljöer.
● Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande och få varje elev att nå så långt som möjligt i sitt lärande.
● Vara en lagspelare som är aktiv i det kollegiala lärandet för att gemensamt utveckla vår verksamhet.
 

Om oss

“Bladins strävar efter att var och en av våra elever ska utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda att förverkliga sina drömmar i en global värld av mångfald.”

Stiftelsen Bladins Skola är en fristående, icke-vinstdrivande skola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt ca 1500 elever. Bladins Gymnasium bedriver undervisning på de samhällsvetenskapliga och naturvetenskapliga programmen. Under läsåret 21/22 utökar vi med beteendevetenskaplig inriktning på vårt samhällsvetenskapliga program. På skolan går idag drygt 200 elever i vackra skolmiljöer i Rönneholmsparken.

Arbetsbeskrivning 

Bladins Gymnasium söker nu en erfaren lärare i matematik i kombination med annat ämne för undervisning på våra samhällsvetenskapliga och naturvetenskapliga program.

Tjänsten är 70-100% tillsvidareanställning beroende på ämneskombination. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning med start 2021-08-16 eller enligt överenskommelse. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik, samt minst ytterligare ett ämne. Du förväntas ha ett genuint intresse av att utveckla dig i din egen profession och att driva utvecklingen i dina ämnen framåt såväl på egen hand som i samarbete med dina kollegor. Du är en lagspelare som tidigare visat på goda resultat i arbetet med elever och deras lärande. Du har en god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. 

Vi förväntar oss att du är drivande i kollegialt lärande och är van att arbeta ämnesöverskridande. Du ska vara väl insatt i formativt förhållningssätt och språkutvecklande arbetssätt för att skapa tillgängliga och inkluderande lärmiljöer för alla elever. Du ska vara väl förtrogen med våra styrdokument. Det är meriterande om du tidigare arbetat med specialpedagogiska förhållningssätt kopplat till matematikundervisning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Ansökan med CV och personligt brev skickas till ansvarig rektor Lina Sandgren; lina.sandgren@bladins.se. 

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta:

Lina Sandgren, Rektor
lina.sandgren@bladins.se

eller

Axel Hambraeus, LO LR på Bladins Gymnasium 
axel.hambraeus@bladins.se

Vi arbetar med löpande rekrytering, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.