Är du redo för nya utmaningar i karriären? Är du positiv, lösningsfokuserad, prestigelös och ser möjligheter i samarbetet med andra? Är utveckling inom din profession viktigt för dig? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig!

 Till Bladins grundskola söker vi nu efter en legitimerad lärare i matematik, NO och teknik, alternativt Matematik och SO , som vill bli vår nya kollega. Tjänsten är en tillsvidare anställning 100 %.

Med Bladins som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. På Bladins ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa och skickligaste lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för, och ha insikt om, elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen
  • Ha lärarlegitimation och vara behörig att undervisa i respektive ämne

Arbetsbeskrivning

På Bladins grundskola satsar vi särskilt på matematikundervisning, vi har två förstelärare som har matematikutveckling som prioritet i sina uppdrag. All matematikundervisning i en årskurs är schemalagd parallellt och eleverna är indelade i tre olika flexibla grupper som undervisas av tre lärare. I tjänsten som lärare på Bladins grundskola kommer du att planera, utveckla, följa upp, dokumentera och utvärdera undervisningen. Du kommer att verka aktivt i vårt utvecklingsarbete där vi kartlägger och analyserar elevresultat samt utvärderar i syfte att leda våra elever mot målen utifrån vars och ens förutsättningar.

Tjänsten är 100% tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik, NO och teknik, alternativt matematik och SO, med behörighet att undervisa i årskurs 4-6. Du ska ha ett genuint intresse av att utveckla dig i din egen profession och att driva utvecklingen i dina ämnen framåt. Du har mycket goda ledaregenskaper. Du har också mycket god förmåga att kommunicera och skapa positiva bärkraftiga relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi förväntar oss att du är drivande i kollegialt lärande och är van att arbeta ämnesöverskridande. Du ska vara väl insatt i formativt förhållningssätt, kooperativt lärande och ha hög digital kompetens.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om oss

“Bladins strävar efter att var och en av våra elever ska utvecklas till nyfikna, kunniga och omtänksamma unga människor som är väl förberedda att förverkliga sina drömmar i en global värld av mångfald.”

Bladins Skola är en friskola med långa anor, bestående av förskola, grundskola, internationell skola och gymnasium med totalt ca 1500 elever.

Bladins grundskola är en enparallellig skola för F-9. Bladins Grundskola har drygt 560 elever och är belägen i moderna lokaler på Stadiongatan 25 E i Malmö. I varje årskurs har vi 56 elever som är indelade i två grupper, blå och röd. Dessa grupper är flexibla och minst en gång per läsår blandas eleverna och bildar nya grupper. På vår skola blir varje elev sedd och vi vårdar våra vardagliga möten med våra elever där vi är tydliga vuxna förebilder. Vi känner alla varandra och visar respekt och empati för varandra som kollegium och med våra elever. Från skolstarten upp till åk 9 tar vi hänsyn till varje elevs personliga mognad och låter varje elev utvecklas utifrån sin förmåga. Vi arbetar målmedvetet med att våra elever ska utveckla och känna trygghet med flera vuxna. På Bladins grundskola arbetar du som ämneslärare redan från förskoleklassen.

Ansökan

Vänligen skicka din ansökan till Silvia.Battisti@bladins.se. Vi arbetar med löpande rekrytering, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. 

För mer information om tjänsten, kontakta rektor Silvia Battisti; silvia.battisti@bladins.se 

Välkommen med din ansökan!